[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Van idee tot voldoening

Glass4life is een allround glasdesign- en adviesbureau. Wij richten ons op advisering, maatvoering, montage en levering van onder andere: glazen binnendeuren , schuifdeuren , douchedeuren, douchewanden, inloopdouches, balustrades, terrassen en meer.

Een ontwerp van idee tot eindresultaat geheel door ons laten verzorgen? Dat kan!

Wij leveren maatwerk glas en bieden voor iedere situatie een persoonlijke aanpak. Dus ook bij ‘probleemsituaties’ kunt u bij ons terecht voor een passende oplossing.

Ervaren en vertrouwd

Al onze producten zijn voorzien van de wettelijk vastgestelde veiligheidskenmerken. Onze medewerkers werken volgens de daarvoor geldende regels en normen en zij hebben allen een brede ervaring op het gebied van glasmontage en advies.
Glass4life werkt rechtstreeks samen met gerenommeerde glasbedrijven en betrouwbare beslagleveranciers zoals: Dorma, KL-Megla, MWE, Semco, Saint Gobain, Sunflex en andere. Dit betekent voor u: korte (goedkopere) lijnen en snellere levertijden. Daarnaast zijn we ook verkooppunt van Sprinz glas; hét Duitse topmerk op het gebied van glasproducten.

Heeft u advies nodig over de toepassingen van glas in uw woning, kantoor of hotel?

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij vertalen graag uw wensen naar mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”72″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]