[vc_row][vc_column][vc_column_text]De laatste jaren is het gebruik van maatwerk interieurglas enorm toegenomen. Glas heeft dan ook de moderne, luxe en transparante uitstraling die past bij deze tijd. Door gebruik van glas kunt u op natuurlijke wijze ruimte creëren. Met een glazen deur bereik je een verrassend effect. Glazen wanden zorgen ervoor dat het ruimtelijk gevoel in uw woning of bedrijfspand zoveel mogelijk behouden blijft.
De toepassingsmogelijkheden van glas zijn ongekend. Een greep uit de mogelijkheden bij Glass4life:

Badkamer

U kunt bij ons terecht voor een glazen douchedeur of douchecabine, douchewand of een scheidingswand op de badrand en glazen sauna- of stoomcabinedeuren. Maar ook een complete wandbekleding behoort tot de mogelijkheden bij Glass4life.

Slaapkamer

Glas is een natuurlijk materiaal dat een perfecte functie kan vervullen in uw slaapkamer. Denkt u onder andere aan glazen schuifdeuren voor uw kastenwand, een prachtige op maat gemaakte spiegel of een sfeervolle wanddecoratie.

Keuken

Een glazen krasvaste werkblad of achterwand geeft uw keuken een strakke, moderne uitstraling. Maar dat niet alleen: Gebruik van glas in uw keuken is ook nog eens zeer onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Trappen en vloeren

Beloopbaar glas zorgt voor zeer fraaie effecten binnen woningen en gebouwen. Vooral met gebruik van Q railing balustrade en railing.

Kantoor / werkplek

Steeds vaker wordt bij de inrichting van een kantoor de keuze gemaakt voor het gebruik van glas. Glazen scheidingswanden tussen de verschillende werkruimtes, of glasdesign binnendeuren om transparantie te creëren en tegelijk ruimtes met elkaar te verbinden. Resultaat is een ruimtelijke en moderne uitstraling. Een open sfeer waarin mensen elkaar ontmoeten zonder de hokjesgeest van de gesloten kamers. Het gebruik van glasdesign voor binnendeuren, of als scheidingswand tussen de verschillende ruimtes, geeft zowel kantoor als woonhuis een moderne en transparante look.

Serre, terras en overkapping

Het comfort van binnen met de vrijheid van buiten. Ontdek de vele mogelijkheden van de glazen schuifwanden of vouwsystemen van bijvoorbeeld Sunflex.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]